Bemutatkozás - Mi az ELO online?

A nyelvtudás a mai világban elengedhetetlen része lett az életnek, és hiszünk abban is, hogy a nyelveket a gyakorlatban és kötetlenül lehet a leghatékonyabban elsajátítani. Ennek érdekében az ELO Könyvkiadó Kft., amely már több mint 25 éve jelen van hazánkban, a hagyományos, távoktatatásra épülő tananyagsorozatai mellett kialakított egy új és modernebb alapokon nyugvó tanulási módszert.

Az ELO online egy interaktív online tananyag gyakorló feladatokkal, látványos illusztrációkkal és hasznos hanganyagokkal, melyeknek köszönhetően a nyelvtanulás immáron szórakoztató, kötetlen és hatékony élmény.

Jelenleg öt nyelven - angol, német, spanyol, francia, olasz - érhető el. Angolból kezdő, középhaladó, haladó és üzleti szinten, németből kezdő és haladó szinten, míg spanyolból, franciából és olaszból kezdő szinten áll rendelkezésre.

Az ELO online tananyagokhoz csak internetkapcsolatra és egy erre alkalmas készülékre - leginkább számítógépre vagy laptopra - van szüksége. Arról már csak Ön dönt, hogy mikor és hol fejleszti nyelvtudását, hiszen tananyagainkkal kötetlenül tanulhat.

Egy tananyag két leckét tartalmaz feladatokkal, hanganyagokkal, anyanyelvű szövegekkel, továbbá pedig a tananyag mellé szószedet és nyelvtani leírás is tartozik.

A megrendelésnél három tempó közül választhat a saját preferenciái szerint: normál tempóban havi egy tananyagot kap, míg gyorsított tempóban havi két tananyaghoz fér hozzá. Ezek mellett azonban egyben is megrendelheti az összes ELO online tananyagot, így magának oszthatja be a feldolgozandó anyagok mennyiségét.

Melyek az ELO online módszerének előnyei?

1. Bármikor elkezdheti tanulmányait

Módszerünkkel Ön bármikor elkezdheti a nyelvtanulást, nem szükséges csoportlétszámra, tanévkezdésre várni. Amint eldöntötte, hogy mely ELO online tananyagunkkal szeretné fejlesztenie tudását, nem kell mást tennie, mint leadnia megrendelését a weboldalunkon.

2. Ön dönt arról, hogy hol és mikor tanul

Módszerünk rugalmasságot biztosít Önnek, nincs időhöz és helyhez kötve. Tetszés szerint, reggel, délben, este vagy akár hétvégén is feldolgozhatja a tananyagot. Nem kell utaznia sem, így időt és pénzt is megtakarít. Tanulhat kényelmesen, meghitt környezetben, akár saját otthonában is.

3. Jövedelme 100%-ban megmarad

Mivel Ön munka mellett is tanulhat, így nem kell lemondania jövedelméről. Sőt: a továbbképzés a magasabb jövedelem előfeltétele.

4. Saját tempójában tanulhat

Tananyagaink felépítése jól strukturált, így Ön könnyedén meghatározhatja, hogy ma fél órát, holnap esetleg egy órát fordít tanulásra. A tanfolyamot gyorsabban és lassabban is végezheti, attól függően, hogy milyen tanulási tempót választ. Mi igazodunk az Ön egyedi igényeihez.