Memo+ szótanuló program

Landing kép: 
Memo+ szótanuló alkalmazás

Mi az a Memo+?

A Memo+ egy kiegészítő szótanuló program, amelyet ELO online tananyagaink mellé vásárolhat meg. Segítségével kiegészítheti a nyelvtanuló alkalmazásunk során tanult szavak listáját, ami azért is fontos, mert a nyelvtudás egyik elengedhetetlen része a gazdag szókincs.

A Memo+ programmal nem csak szavakat, hanem szófordulatokat és kifejezéseket is megismerhet, ezekkel pedig máris előnnyel indul a munkahelyén vagy akár egy külföldi út során.

A Memo+ szótanuló programot két platformon és angol, német, spanyol, francia, és olasz nyelven érheti el.

A Memo+ szótanuló két platformon érhető el

Memo+ szótanuló alkalmazás PC

A Memo+ PC programunk segítséget nyújt az idegen nyelvek tanulásában számítógépen. A program sokoldalú, és remekül használható az idegen nyelvű szavak, szófordulatok és kifejezések gyakorlására. Használatát egy kezdő számítógép-felhasználó is könnyen elsajátíthatja. A haladó számítógép-felhasználók ugyanakkor a különböző opciók közül választhatnak, és a programot teljes mértékben a saját igényeiknek megfelelően alakíthatják.

Memo+ szótanuló alkalmazás mobil

A Memo+ Mobil kezelése egy kezdő okostelefon felhasználó számára is könnyű, használatával egyszerűen és gyakorlatiasan sajátíthat el idegen szavakat, szófordulatokat valamint kifejezéseket. Az alkalmazás segítségével a tanuló megismerheti és megtanulhatja az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelv alapjait anélkül, hogy a telefonja az internethez csatlakozna. Offline módban is működő alkalmazásunk Android platformú okostelefonokon futtatható.

A Memo+ moduljai

A Memo+ moduljai a szótanulás minden fázisában segítik a tanulót, ezáltal biztos szókincs építhető. A program a teljes tananyag szókincsét tartalmazza, amely minimum 2000 szót és kifejezést jelent az adott nyelven és szinten.

Szótanulás modul: a szavakat addig ismétli, amíg a tanuló be nem jelöli, hogy elsajátította azokat.

Tanul modul: a gyakorlás során az ismétlések száma beállítható.

Ellenőrizd a tudásod modul: minden kérdésre egyszer lehet válaszolni.

Szótárszerkesztő modul: lehetővé teszi saját szókincs készítését.

Kérdések összekeverése opció: a szavak sorrendje megváltozik, így biztosítva, hogy ne szólistákat, hanem egyedi szavakat sajátítson el a tanuló.

Memo+ szótanuló alkalmazás moduljai

Hogyan rendelheti meg?

Memo+-t megrendelheti kiegészítő anyagként az alábbi tananyagok mellett:

Angol kezdő, középhaladó és haladó ELO online tananyag,

Német kezdő és középhaladó ELO online tananyag,

Francia kezdő ELO online tananyag,

Olasz kezdő ELO online tananyag,

Spanyol kezdő ELO online tananyag mellé.

Amikor megrendeli az ELO online tananyagot, kiválaszthatja, hogy melyik típusú Memo+ kiegészítőt szeretné megvásárolni. Ha esetleg nem tudna dönteni, akkor sincs probléma, mert egyszerre akár mindkét platformra is megrendelheti a szótanuló programot.

Hogyan telepítheti a Memo+ Mobil-t?

1. Az első befizetést követően e-mailben küldjük ki a telepítési útmutatót, valamint a letöltéshez szükséges linket.* A letöltés annak függvényében indul el, hogy a befizetés beérkezett e hozzánk.

2. Telepítés előtt, az „ismeretlen forrásból történő alkalmazás telepítés” opciót engedélyeztetni kell a készüléken a beállítások/alkalmazások elérhetőségen belül. Ennek köszönhetően lehetségessé válik a telepítés.

3. A gyorsabb és gazdaságosabb adatátvitel érdekében csatlakozzon WIFI hálózatához mobil készülékével, majd az általunk e-mailben mellékelt linken keresztül töltse le az alkalmazást.**

4. A letöltést követően az alkalmazás egyszerűen telepíthető Androidos készülékére.

5. A telepítés befejezésével a Memo+ mobil kész a használatra, és immáron hasznos útitársa lehet a mindennapokban!

*Az alkalmazás csomagban történő megvásárlásakor ügyeljen arra, hogy az Ön által megadott e-mail cím helyes legyen, így a jövőben probléma nélkül tudjuk elküldeni az alkalmazást a megadott címre!

**4G, illetve egyéb hálózaton történő letöltés az alkalmazás mérete miatt további adatforgalmi költségekkel járhat, így erősen ajánlott a WIFI hálózat használata!